KARŞIYAKA İŞ EĞİTİM OKULU'NDAN KONUKLARIMIZ VAR

23/03/2011

23 Mart 2011 tarihinde Karşıyaka İş Eğitim Okulu Müdürü Oktay SERİN, Okul Aile Birliği Başkanı Nilgül ÖZTÜRK ile Karşıyaka İş Teknik Okulu Aile Birliği Başkanı okulumuzu ziyaret etti. Yapılan ziyaretin amacı, okulumuzun Aile Birliği ile ortak yeni çalışmalar ve projeler için bilgi alışverişi yapmak olarak belirlendi. En yakın proje olarak 28 Mart 2011 tarihinde Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Türk Sanat Müziği Konseri’ne katılım belirlendi. Bu konserde Karşıyaka İş Okulu’nda okuyan ve farklı enstrümanlar çalıp ritim yapacak olan öğrencilere destek vermekte Okul Aile Birliği üyelerimizin proje amaçlarından bir diğeri. Bu anlamlı günde bir arada olmak ve farklı projelerde buluşmak amacıyla gerçekleşen buluşmada keyifli zaman geçiren misafirlerimizle daha sonra Okul Aile Birliği üyelerimiz yemek yedi.  Ziyaret sonrasında Okul Aile Birliği Başkanımız Serap ÖZÖKTEM, “Soyal sorumluluk amaçlı projelerimize her geçen gün yenilerini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Engelli öğrencilerimize destek olmak, onlarla hoş vakit geçirip topluma kazanımlarını arttırmak için etkinliklerimize devam edeceğiz.” dedi.