KEÇİLER ADASI OYUNUNDAYDIK

05/03/2013

Okulumuzun sponsor olduğu “Keçiler Adası” adlı oyunun Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesinde gerçekleştirilen gala gecesinde sanatseverler bir araya geldi.

İtalyan Yazar Ugo Betti tarafından 1946 yılında kaleme alınan Keçiler Adası adlı oyun, suç olgusunu irdeliyor; hayat mücadelesi veren 3 kadının dramını ele alıyor.

Sadık Yağcı\'nın Yönetimindeki oyun, Alev Erözmen, Mustafa Çolak, Menekşe Bendeş Özyiğit, Yasemin Toprak ve Ali Sinan Demirkale tarafından sahnelendi, izleyenlerin beğenisini topladı.

Okulumuz Yönetim Kurulu Başkanı Engin Dirikal, sanata ve sanatçıya hak ettikleri değeri vermek istedikleri için sponsorluk desteği verdiklerini belirtti. Dirikal, oyunun sahnelenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.