‘‘KENTİMİZDE CUMHURİYETE SAHİP ÇIKANLAR ÖDÜLLERİ’’ 11 YILDIR SAHİPLERİYLE BULUŞUYOR.

16/01/2012

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji olarak, geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl onbirincisi düzenlenen  ‘’Kentimizde Cumhuriyet’e Sahip Çıkanlar’’ ödülleri sahiplerini buldu.

İlki 2001-2002 öğretim yılında düzenlenen ve 11 yıldır geleneksel hale gelmiş olan etkinliğimizde, İÖO 8. sınıf ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz tarafından bu yıl yapılan anketler ve seçimler sonucunda Sayın Erol AKSOY, Sayın İbrahim YAZICI,  Sayın Mavisel YENER ve Tunç SOYER Kentimizde Cumhuriyet’e Sahip Çıkanlar ödülünü almaya layık görüldüler.

Çok sayıda davetlinin katıldığı ödül töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  Program 2001 yılından bu yana yapılan ödül törenlerinden kesitlerin yer aldığı sunum ve Çamlaraltı Koleji Çok Sesli Korosu’nun müzik dinletisi ile devam etti.  Yönetim Kurulu Başkanımız Engin DİRİKAL’ın konuşmasının ardından, Genel Müdürümüz  Gülçağ GENÇER, konuşmasında “Biz eğitimcilerin üzerine düşen görevin; bilimin ışığında aklını özgürce kullanan, sorgulayan, araştıran gençleri Atatürk ve Cumhuriyet’te buluşturmak olduğuna inanıyoruz” dedi. Okul Başkanı 12 Fen sınıfı öğrencimiz  Utku ERKUL ve Öğrenci Meclis Başkanı olan 12 Fen sınıfı öğrencimiz Mehmet HALİLOĞLU konuşmalarını tamamladıktan sonra ödül törenine geçildi.

Erol AKSOY’a ödülünü Kurucu Temsilcimiz Meleşken DİRİKAL, İbrahim YAZICI’ya ödülünü Engin DİRİKAL, Mavisel YENER’e ödülünü Bentürk DİRİKAL ve Tunç SOYER’e  ödülünü Gülçağ GENÇER öğrencilerimizin eşliğinde takdim ettiler.

Ödül sahiplerinin duygulu anlar yaşadığı törende, özellikle gençler tarafından böyle bir ödüle layık görülmenin kendilerine verdiği mutluluğu paylaştılar. Törende bulunan davetliler arasında geçmiş yıllarda ödül alan Prof. Dr. Şevkinaz GÜMÜŞOĞLU, Altuğ DİLMAÇ ve Eski Vali Yrd. Ramazan URGANCIOĞLU da bulunurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU, Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Nedret GÜVENÇ ve Prof. Dr. Aydın BIÇAKÇI  tebrik mesajları ile katılımda bulundular.

\"\" \"\"\"\"\"\"\"\"