Kış Kampı Keyfi

25/02/2014

Kış Kampı Keyfi

09-13 Şubat 2014 tarihleri arasında 2.Geleneksel Kış Kampımızı Uludağ\'da gerçekleştirdik.

Yönetim Kurulu 2. Başkanımız Bentürk DİRİKAL idareciliğinde, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Deniz KİREMİTÇİ ve Serhan AKYILDIZ sorumluluğunda 15 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşen kapımız, öğrencilerimiz için oldukça verimli geçti.

Öğrencilerimiz günde dört saat olmak üzere toplam on altı saat kayak eğitimlerinin yanı sıra Winterfast kapsamında düzenlene after-ski partilerinde eğlenceli vakit geçirdiler.

Kampta geçen her eğlence ve eğitim dolu dakika, öğrencilerimizin kayak sporunu sevmelerini ve bu sporda ustalaşmalarını sağladı. Kampı başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz, profesyonel kayak eğitmenlerinden başarı belgelerini aldılar.

Fotoğraflar için tıklayınız....