KİTAPLARIN DÜNYASINA YOLCULUK

22/03/2011

Yazar Zeliha AKÇAGÜNER okulumuza konuk oldu.
Film senaryosundan masala pek çok türde yazan, otuza yakın kitabı yayınlanan, çok sayıda ödülü olan ve son yıllarda özellikle çocuklar için yazmakta olan yazar Zeliha AKÇAGÜNER öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı.

Emekli öğretmen olan ve yirmi yılı aşkın süredir yazın uğraşı içinde olan AKÇAGÜNER ilk olarak okulumuzun kütüphanesinde İlköğretim Okulu 5. ve 7. sınıflarımızla buluştu. Bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşırken onların sorularını da yanıtladı. Daha sonra Konferans Salonu’nda 11. sınıflar ile bir araya gelen yazarımız öğrencilerimizin yaptığı kahramanların ağzından yazara mektuplar sunumundan çok etkilendi. Öğrencilerimizle özellikle \"Kalpağı Gül Oyalılar\", \"Kuyudaki Sır \"ve \"Zaman Büyücüleri\" adlı kitaplarıyla ilgili paylaşımlarda bulunan yazarımızı en kısa zamanda tekrar okulumuzda görmeyi diliyoruz.