KOD YAZAN ÖĞRENCİLERİMİZ SERTİFİKALARINI ALDI

20/01/2015

Matematik Öğretmenimiz Özlem Atatoğuz'un önderliğinde MEB ve MAGİT işbirliğinin etkinliklerinden biri olan "İzmir Kod Yazıyor" projesinde 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizde oluşan ekip, Kasım ayından bu zamana okul dışında özverili bir şekilde yürüttükleri çalışmaların sonucunda kendi oyunlarını yazmayı öğrendiler.

Dünyada 180 ülkede gerçekleştirilen bu projenin Türkiye'de İzmir ayağında yer alan okulumuz, öğrencilerimizin başarılı performansları ve aktif çalışmaları sonucunda büyük gurur yaşadı. Yaklaşık üç ay süren proje sonunda ekipte yer alan öğrencilerimiz okulumuzda gerçekleştirilen törende sertifikalarını aldılar.

Projede yer alan öğrencilerimiz Kaan AŞKAR, Sarp ŞENTÜRK, Levent Fidan EMRE, Atakan LAHOĞLU, Bora BAĞCI, Ulaş İPEKOĞLU, Can BÜYÜKŞİRİN, Berke EDİPOĞLU, Zeynep ŞAN, Eren DEVELİOĞLU, Sude ÖZOĞUZ, Hakkı Yiğit ALTINEL, Onur ÇETİN, Asya ÇETİN, Eren Kaan BAYHAN, Arda ATAOĞUZ ve Ege GÜLER'e Çamlaraltı Ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.