KUKLA FESTİVALİ KORDON KORTEJİYLE RENKLENDİ

11/03/2013

7. İzmir Uluslararası Kukla Günleri, resmi açılışından bir gün önce, 6 Mart’ta Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan ve Gündoğdu Meydanı’nda sona eren kortej yürüyüşü ile İzmirlilere merhaba dedi.

Okulumuz öğretmenleri Emrah Ersoy, Berna Uğur, Özge Özkeresteci, Özlem Ataoğuz, Özlem Genç ve Sema Konya’nın yanı sıra 5A sınıfı öğrencilerimiz yürüyüşte okulumuzu temsil ettiler.

Organizasyona birçok okuldan öğrenciler, eğitimciler, veliler katıldı. Sokak Sanatları Atölyesi ve Bulgaristan’dan gelen Fireter ekibi de özel gösterileriyle yürüyüşe heyecan kattılar. Yürüyüşe tavşan, kanguru, Nasreddin Hoca, Hacivat- Karagöz, semazen, denizkızı ve yılan kuklaları renk kattı. Öğrencilerimiz yürüyüş öncesi kanguru kuklalarıyla resim çektirirken keyifli dakikalar geçirdiler.