Kurucumuzu Saygı ve Özlemle Andık

05/05/2014

Kurucumuzu Saygı ve Özlemle Andık

2001 yılında sonsuzluğa uğurladığımız kurucumuz Mehmet Ali SERTATIL’ı saygı ve özlemle andık.

Kurucumuzu, yeni kuşakların da tanıması, eğitime katkılarının bilinmesi ve adına düzenlenen resim ve edebiyat yarışması ödüllerinin sunulması amacıyla 2002 yılından bu yana düzenlenen etkinliğin bu yıl 13.sü gerçekleştirdik.

Tören, okul kampüsümüzün kuzey bahçesinde 05 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00’de başladı.

Mehmet Ali SERTATIL’ın yaşam öyküsünün okunması ve eğitime katkılarının aktarılmasıyla başlayan tören, kurumun Genel Müdürü, Mehmet Ali SERTATIL’ın torunu Gülçağ GENÇER’in konuşmasıyla sürdü. GENÇER, konuşmasında “Bize doğruyu, güzeli, iyiyi, mertliği ve Atatürk ilkelerine bağlılığı öğreten kurucumuzu sevgi ve saygıyla anıyorum. Çamlaraltı Koleji Atatürk’ün izinde daha nice 60 yıllar yürümeye devam edecektir.” dedi.

Ardından söz alan kurumun 1973 mezunu, Mehmet Ali SERTATIL’ın öğrencisi, Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şevkinaz GÜMÜŞOĞLU ise dile getirdiği anılarıyla öğrencilere, SERTATIL’ın Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlılığını anlattı.

Ailenin dördüncü kuşağı Ege GENCER’in büyük dedesi Mehmet Ali SERTATIL için yazdığı duygu dolu şiiri seslendirmesinin ardından resim, şiir ve kompozisyon ödüllerinin dağıtılmasına geçildi.

Bu öğretim yılında verilen MAS başarı ödülleri şöyledir:

ANA SINIFLARI VE İLKOKUL RESİM SONUÇLARI

*1.LİK: ÖZEL NOKTA KOLEJİ METİN ARDA VARTOL

*2.LİK: NECATİBEY İLKOKULU İPEK KARATAŞ

*3.LÜK: KARŞIYAKA TAKEV TİBET TAN BALLAR

*MANSİYON ÖDÜLLERİ: NOKTA KOLEJİ BARAY POLAT, OĞUZ AYAN, EGE İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ORTAOKULU RÜYA TOPÇU

ORTAOKUL KOMPOZİSYON SONUÇLARI (KURUM İÇİ):

1.LİK: YAREN BOZAR

2.LİK: ZEYNEP GÖNÜLTAŞ

3.LÜK: EYLÜL KOL

ÖZENDİRME ÖDÜLÜ: CEYLİN KAYA

LİSE ŞİİR SONUÇLARI (KURUM İÇİ):

1.LİK: FEM KÖYMEN

2.LİK: DİLA DİNAMİT

3.LÜK: DENİZ BULUNTEKİN

ÖZENDİRME ÖDÜLÜ: ELİF LAHOĞLU

TÜRKÇE BÖLÜMÜ ÖZEL ÖDÜLÜ: AİDEN MOORE

Ödüllerin dağıtılması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından tören lokma ikramıyla sona erdi.

fotoğraflar için tıklayınız....