LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ

30/03/2015

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ "KARİYER GÜNÜ"NDE GELECEKTEKİ MESLEKLERİNİ BELİRLEDİLER

Her yıl lise öğrencilerimizin üniversite, bölüm ve meslek seçimlerinde onları yönlendirmek amacıyla düzenlediğimiz Geleneksel Kariyer Günü etkinliğimiz bu yıl da konferans salonu ve sınıflarımızda gerçekleştirildi.

PDRS (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi) Öğretmenlerimiz tarafından organize edilen etkinlikte onlarca meslek grubunun önemli isimleri ve temsilcileri, öğrencilerimizin gelecekte yapmak istedikleri işlere yönelik fikir edinebilmelerini, tercihlerinde hata yapmamaları ve doğru yönlendirilmeleri için öğrencilerimizle hem bilgi birikimlerini hem de tecrübelerini paylaştılar.

İzmir'deki tüm üniversitelerin destek verdiği, önemli akademisyenlerini okulumuza yönlendirdiği etkinliğimizde, üniversitelerin açtığı tanıtım standlarıyla öğrencilerimiz üniversiteler hakkında da bilgi edinebilme imkanı buldular. Öğrencilerimizin tüm gün ilgi duydukları meslek gruplarının oturumlarına katıldığı etkinlik, hem öğrencilerimiz hem de okulumuz adına oldukça verimli geçti.

Kariyer Günü etkinliğimizde bizlere destek veren ve bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan tüm akademisyen ve meslek üstadlarına okulumuzun da simgesi olan çam fideleri hediye ederek teşekkür ettik.