LİSELER ARASI STREETBALL TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ

13/05/2013

Öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak, enerjilerini doğru yere kanalize etmek ve onları daha başarılı bireyler haline getirmek için okulumuz Beden Eğitimi öğretmenleri Özlem GENÇ ve Serhan AKYILDIZ ders dışı sportif faaliyetler organize ediyorlar. Bu sayede öğrencilerimizin bir kısmı bu faaliyetlere sporcu olarak katılırken diğer öğrencilerimiz de arkadaşlarını destekleyerek daha sosyal ve sağlıklı bireyler oluyorlar. Bu bağlamda Anadolu Lisesi ve Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerimizin sınıf takımları ile katıldığı \"Lise Sınıflar arası Streetball Turnuvası\" yapıldı.

10A sınıfı oynadığı grup maçlarında ve final müsabakalarında namağlup bitirerek şampiyon oldu. Aynı zamanda turnuvada  Toprakcan Toprak(11B) sayı kralı ve Ege Kervan(10/A)  \" En Değerli Oyuncu\" ödülünü aldı.

Orta Öğretim Kurumları Müdürümüz Aydın KOYUTÜRK öğrencilerimizin madalyalarını takarken, bu tür aktivitelerin öğrencilerin ders başarılarını da olumlu etkilediğini gözlemlediklerini dile getirdi.