"LİSEMİ SEÇİYORUM"DA KENDİMİZİ ANLATTIK

22/04/2013

Misak-ı Milli Ortaokulu yetkilileri, öğrencilerinin doğru ve iyi eğitim almaları; geleceklerine yön verirken bilinçli olmalarını sağlamayı hedefledikleri için her yıl özellikle 8. sınıflar olmak üzere tüm öğrencilerine yönelik \"Lisemi Seçiyorum\" etkinliği düzenliyorlar.

Okulumuz Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve Anadolu Lisesi\'ni tanıtmak için Psikolojik Danışman ve Rehberlik öğretmenimiz Gözde ÖZCAN, AGSL Müzik Bölümü öğrencilerimizden Ilgın TÜRKOZAN, Uluç GÜRLER, Resim Bölümü öğrencisi Gamze GÜNGÖR, Anadolu Lisesi öğrencilerimizden de Göktuğ KÖSE(10A) ve Zeynep MAMİKOĞLU(11A)  okulumuzu öğrenci kardeşlerine anlattılar. AGSL Müzik Bölümü öğrencilerimizin verdiği mini konser çok beğenildi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin büyük ilgi gösterdiği standımız, günün en etkileyici standı seçildi.