LOGO YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİMİZ GERÇEKLEŞTİ

02/07/2013

ÇAMLARALTI KOLEJİ TASARIMCILARI ÖDÜLLENDİRDİ

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji\'nin İzmir çapında gerçekleştirdiği Kurumsal Logo yarışmasının kazananı 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasırm 2. sınıf öğrencisi Görkem İşme oldu. 23 tasarımcının 59 eserle katıldığı logo yarışmasında 9 Eylül Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği mezunu Elif Ceren Kapucu 2\'nciliği, aynı bölüm mezunu Nermin Şen ise 3\'üncülüğü elde etti.

Tasarladığı logonun birinci seçilmesinden ötürü gururlu olduğunu belirten Görkem İşme, logoda kitap imgesinden yola çıktığını ve bu imgeyle aydınlanma, gelişme ve yükselme kavramlarını yansıtmayı amaçladığını belirtti. Çamlaraltı Koleji Kütüphanesinde gerçekleştirilen bir törenle para ödülünü alan genç tasarımcıları tebrik eden Yönetim Kurulu Başkanı Engin Dirikal, bir çok tasarım arasından tercih yapmakta zorlandıklarını belirtti. Çamlaraltı Kolejinin modern yüzünü yansıtan bir logo arayışında oldukları için bu yarışmayı düzenlediklerini ifade eden Genel Müdür Gülçağ Gençer ise tüm katılımcılara emeklerinden ötürü teşekkür etti; dereceye giren tasarımcıların başarılarının devamını diledi.

\"\"\"\"