MALİYE ANAOKULU'NDAN MİNİK KONUKLARIMIZ VAR.

28/04/2011

Okulumuz,  28 Nisan 2011 Perşembe günü Maliye Anaokulu’ndan gelen minik konuklarını ağırladı. Önce okulumuzun Konferans Salonu’nda 4 ve 5. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı “Çirkin Ördek Yavrusu” adlı kukla gösterisini ve  6. sınıf öğrencilerimizin cimnastik gösterisini  izleyen konuklarımız daha sonra  Fen ve Teknoloji   laboratuarında  deneyler yaptılar.   Ardından  1. sınıflarımızın koridor ve panolarını inceleyerek sınıflara alınan minik konuklar Ayıcık maskeleri  takıp Müzik ve Almanca öğretmenlerimizden Almanca şarkı öğrendiler. Okullarına dönerken Çamlaraltılı öğrenci ve öğretmenler ile keyifli bir gün geçirdiklerini ifade eden  Maliye Anaokulu’nun miniklerinin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.