MASAL DOSTLARIMIZLA MASALLAR DİYARINDA

16/12/2013

MASAL DOSTLARIMIZLA MASALLAR DİYARINDA

Anasınıfı Öğrencilerimiz, 26 Kasım 2013 Salı günü Konak Atatürk Kültür Merkezinde İzmir Sanat Oyuncularının sahneye koyduğu \"Masal Dostları \" adlı tiyatro oyununu izlediler.

Pinokyo, Kırmızı Başlıklı Kız, Külkedisi, Keloğlan gibi bütün nesillerin sevdiği masal kahramanlarının bir arada olduğu “Masal Dostları” adlı oyun, hiçbir eğitim almadan kısa yoldan para kazanma hevesinin yanlışlığını anlatırken aynı zamanda kitap okumanın önemini de vurguladı.

Anasınıfı öğrencilerimiz, masal kahramanlarını karşılarında görünce hem heyecanlandılar, hem eğlendiler, hem de onlardan pek çok şey öğrendiler. Oyun öncesinde masal kahramanlarıyla dans etme fırsatı da yakalayan miniklerimiz, uzun zaman unutamayacakları bir gün  geçirdiler.

\"\"      \"\"