MATEMATİK VE KORKU KONFERANSI

24/12/2011

‘‘Matematik karışık değil basit, zor değil kolaymış’’

23 Aralık’ta, okulumuz konferans salonunda İzmir Ekonomi Üniversitesi, Fen ve Edebiyat Fakültesi, Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünal UFUKTEPE, lise öğrencilerimize “Matematik ve Korku” konulu bir seminer verdi. Ufuktepe, interaktif yöntemle sunduğu seminerde matematik dersinin bir korku olmaktan nasıl çıkarılacağını, somut örneklerle ve yine matematik oyunlarıyla öğrencilerimize anlattı. Yoğun bir ilgi ve dikkatle konferansı izleyen öğrencilerimiz, birçok olumlu izlenim edindiler. Matematik dersinden korkmamaları gerektiğinin farkındalığını yaşayan öğrencilerimiz ‘‘Matematik karışık değil basit, zor değil kolaymış’’ dediler. Konferans sonrasında Anadolu Lisesi Müdürümüz Aydın KOYUTÜRK, Ünal UFUKTEPE\'ye bir teşekkür plaketi sundu.

\"\"\"\"\"\"