MERHABA GENÇLİK MERHABA LİSE

08/06/2011

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerimiz için okulumuzun bahçesinde \"Başarı Belge Töreni\"düzenlendi. Okul yaşantılarından kesitler içeren Slayt gösterisi ve 7. sınıflara meşale teslim töreniyle başlayan gecede İlköğretim Okulu Öğrenci Başkanımız Dilay ÇELİK ve Öğrenci Meclis Başkanımız Ezgi DÜNYAADAMI kendileri ve arkadaşları adına Çamlaraltı Ailesi’nin onlar için neler ifade ettiğini anlattılar. Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER’in konuşmalarından  sonra  İlköğretim Okulu Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ , “Sevgili öğrencilerim, hepiniz ayrı bir değersiniz ve bu nedenle bizim için çok önemlisiniz. Sizler ülkemizin aydınlık geleceğinin mimarları içinde yer alacaksınız. Sizlere güveniyor, her birinizin pek çok alanda yeni başarın sahibi olacağınıza inanıyorum. Sizleri kutluyor ve sevgiyle kucaklıyorum.” dedi. Sınıfları adına konuşma yapan öğrencilerimiz kendilerine her zaman, her konuda destek olan öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ettiler. Öğrenciler Başarı Belgelerini  idarecilerinden ve sınıf öğretmenlerinden aldılar. Tören sonrasında okul bahçesinde öğrenci ve velilerimiz için kokteyl yapıldı. Keyifli anların yaşandığı kokteyl sonrasında İlköğretim Okulu Başarı Belge  Töreni sona erdi.