MESLEK DENEYİM GÜNÜ MÜZ

09/06/2014

“ MESLEK DENEYİM GÜNÜ” MÜZ

Öğrencilerimizin alan ve meslek seçimlerine katkıda bulunmak amacıyla okulumuz Özel Çamlaraltı Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisince düzenlenen “Dünden Bugüne Mesleki Ayna Programı” kapsamında “Meslek Deneyim Günü’müzü gerçekleştirdik.

09 Mayıs 2014 Cuma günü gerçekleştirdiğimiz etkinliğe Anadolu Lisesi 11.sınıfta okuyan öğrencilerimiz katıldı ve ilgilendikleri mesleği yapan meslek elemanlarıyla çalışma ortamlarında bir gün geçirdiler. Özel Çamlaraltı Koleji’nin mezunlarının da desteğiyle yapılan çalışmada, öğrencilerimiz meslek elemanlarını, çalıştıkları kurumlarda ziyaret ettiler ve gelecekte yapmak istedikleri meslekler hakkında ayrıntılı sorular sorma ve meslekleri uygulamalı olarak yerinde görme şansı buldular.

Öğrencilerimiz bu yıl, Endüstriyel Tasarım, Makine Mühendisliği, Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Diyetisyenlik, Yazılım Mühendisliği, İşletme, Lojistik, Avukatlık, Oyunculuk, Bilgisayar Mühendisliği, Fizyoterapistlik, Endüstri Mühendisliği, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Antrenör, Pilotluk ile ilgili bilgi sahibi oldular.

Mezunlarımızdan; Ünal Yavaş, Ergun İzgi, Atilla Günerken’nin yanı sıra Sevi Merter, Özden Arslankeçecioğlu, Çiğdem Çetinkaya, Erdem Okur, Kübra Türkoğlu, Zeynep Nutku, Tolga Eren, Pınar Ersoy, Bahar Turan, Barış Serkan Köpürlü, Caner Çetinkaya ve İrfan Akkoç’a katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.