Mezunlarımızı Uğurladık

02/06/2014

Mezunlarımızı Uğurladık

30 Mayıs Cuma akşamı okulumuzun güney bahçesinde gerçekleştirdiğimiz görkemli bir törenle Anadolu Lisemizi başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi yeni yaşamlarına uğurladık.

Meşaleler eşliğinde yapılan geleneksel yürüyüşle başlayan törende, mezunlarımız slayt eşliğinde sunuldu ve başarı belgelerinin yanı sıra Mezunlar Derneği üyelik belgelerini de aldı. Konukların, öğrenci ve öğretmenlerin duygu dolu anlar yaşadığı tören, havai fişekler eşliğinde keplerin atılması ve kokteyl ile sona erdi.

Ortaöğretim Kurumları Müdürü ve Genel Müdür Gülçağ GENCER, yaptığı konuşmada “Bizler Çamlaraltı ailesi olarak sizleri, kazandırdığımız Atatürkçülük bilinci ve birikimle özgüven sahibi bireyler olarak yetiştirdiğimiz inancındayız. Kazandığınız anahtarlar gelecekte karşınıza çıkacak pek çok zorlu kapıyı açmanıza yardımcı olacaktır. Ülkemiz ve sizler için yarınların bugünlerden daha güzel olmasını diliyorum. Güzelliklerin paylaşılması, sıkıntıların aşılması adına Çamlaraltı Koleji’nin kapıları tüm mezunlarımıza olduğu gibi sizlere de her zaman açıktır.” dedi.