MEZUNLARIMIZLA GELENEKSEL AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTUK.

05/03/2012

Her yıl Çamlaraltı Koleji mezunlarıyla buluştuğumuz geleneksel mezunlar yemeğimiz bu yıl Rose Garden’da düzenlendi.

Mezunlar Derneği Başkanımız Sayın Reyhan ILDIRAR’ın ‘’Hoşgeldiniz’’ konuşması ile başlayan yemekte, ’’ Lise Sonrası yaşamımızda bize yol gösteren ve kazandığımız dostluklar için Çamlaraltı koleji’ne ve değerli mezunlarımıza teşekkür ederiz. Çamlaraltı ailesinde pek çok güzelliği birlikte paylaştık, paylaşıyoruz ve bundan sonra da paylaşamaya devam edeceğiz.’’ diyen ILDIRAR, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmak üzere sözü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Engin DİRİKAL’ a verdi. Sayın DİRİKAL ‘’ Çamlaraltı Koleji bir aile ve hepimiz bu aile’nin birer üyesiyiz. İlklerin öncüsü Çamlaraltı Koleji yeni bir ilke imza atmak üzeredir. En kısa zamanda bu müjdeli bilgiyi sizlerle paylaşacağım. Okulumuzun mezunları Çamlaraltı ailesini temsil etmektedir. Tüm mezun ve öğrencilerimizle Çamlaraltı Koleji olarak gurur duyuyoruz’’ dedi.

Okulumuzun andacından seçilen fotoğraflar barkovizyon gösterisi ile misafirlerimize sunuldu. Yıllar önce Çamlaraltı Koleji andacındaki mezun fotoğraflarını gören ve arkadaşlarının kendileri için yazdıkları andaç yazılarını okuyan mezunlarımız duygulu anlar yaşadı.

Geleneksel mezun pastasını kesmek için bir araya gelen tüm mezunlarımız bu yıl da anılarını paylaştıkları eğlence dolu bir gece yaşadılar.

\"\"\"\"