MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ BİZİ ONURLANDIRDI.

08/02/2011

14 Ocak 2011 Cuma günü okulumuzun yönetim kadrosu ve öğretmenlerimiz önemli bir konuğu ağırlamanın mutluluğunu yaşadılar. Yaklaşık bir saat okulumuzda kalan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ragıp ÜYE öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle kütüphanede kısa bir sohbet etti. Sohbet sırasında öğretmenlerimize öğretmenlik mesleğinin yüceliğinden ve değerinden bahseden ÜYE, kendisinin de Matematik öğretmeni olduğunu vurgularken yeni nesilleri hayata hazırlamanın verdiği mutluluğu kendi hayatından örneklerle açıkladı. İzmir’deki bütün okulları belirli aralıklarla ziyaret ettiğini belirten ÜYE, -İlk defa öğretmenlerle bir toplantı yapıyorum, sizlerle bir arada olmak benim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. -dedi.