MİLLİ SPORCUMUZ İNANÇ'TAN YENİ BAŞARILAR

29/04/2013

19-23 Nisan 2013 Federasyon Kupası yarışları Mersin\'de yapıldı. Dört gün süren ve 8 yarış ile tamamlanan turnuva sürecinde  okulumuz öğrencisi İnanç HALİLOĞLU(10A) Genel Klasmanda 3., Gençler Klasmanı\'nda ise Türkiye 2.\'si olarak iki kupa ile başarılarını devam ettirip bizleri gururlandırdı. Bu yarışların sonuçları itibari ile TYF\'nin ilan etmiş olduğu kriterleri de sağlayıp ,yine Mersin\'de Laser Sınıfı Milli Takım kampına kalmaya hak kazanan İnanç, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları\'nda ülkemizi temsil etmek anlamında bir adım daha kaydetti.

İnanç HALİLOĞLU\'NUN babası Sadık HALİLOĞLU \"İnanç\'ın almış olduğu başarılarında okul yönetimi ve öğretmenlerimizin desteğinin bir gerçek olduğunu belirtip bu konuda gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.\" dedi.