MİLLİ TAKIM YOLUNDA İLK ADIMI ATTILAR.

21/11/2011

28- Kasım 2 Aralık tarihleri arasında, Ankara’da düzenlenen ve Türkiye’nin bütün illerinde bulunan okullardan seçilen en iyi Basketbol sporcu adayları milli takım geliştirme kampı’na katıldılar.

2013’ de oynanacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için Milli Erkek Takımı aday kadrosu seçildi. İzmir Özel Çamlaraltı Koleji öğrencileri ve aynı zamanda Ege Elit Spor Kulübü sporcuları olan EFE BEŞOK ve BARTU AKKUŞ A Milli Takım aday kadrosuna seçilerek şampiyonluk maçına giden yolda ilk adımı attılar.

Gösterdikleri gelişim performansı ile 6 Şubat tarihinde yapılan Sakarya kampına da davet edilen oyuncularımız 2013 Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonluk maçının oyuncuları arasında olmaya kararlılar. Bu yüzden çok sıkı çalışan ve hem fiziksel hem de teknik anlamda her geçen gün kendilerini geliştiren başarılı öğrencilerimize inanıyor ve destekliyoruz.