MIND LAB OLİMPİYAT KADROSU HAZIR

30/03/2015

MIND LAB OLİMPİYAT KADROSU HAZIR

Mind Lab\'in İzmir\'deki ilk uygulama okula olan Çamlaraltı Koleji, geçtiğimiz yıl olimpiyatlarda elde ettiği Türkiye üçüncülüğü başarısını bu yıl da arttırarak sürdürmek istiyor.

Olimpiyatlar öncesi en iyi ve en başarılı öğrencilerimizi belirlemek amacıyla 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz arasında gerçekleştirdiğimiz ve üç ay süren turnuvanın sonuçları belli oldu. En iyilerin belirlendiği turnuvada, quoridor oyununda 4/A\'dan Eren Katmer, checkers oyununda 5/A\'dan Oğuz Erdoğan, octi oyununda 5/A\'dan Berkay Aydın, abalone oyununda 6/A\'dan Efe Güler, 3 Mayıs 2015\'te İstanbul\'da gerçekleştirilecek Mind Lab Türkiye Olimpiyatları\'nda okulumuzu temsil edecek ekibi oluşturdu.

Çamlaraltı Ailesi olarak, geçen yıl okulumuza olimpiyatlarda gurur yaşatan ekibizin ardından, bu yıl da olimpiyatlara gidecek öğrencilerimizin aynı başarıyı göstermesini temenni ediyor ve ekibimize rehberlik edecek Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serhan Akyıldız ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Fotoğraflar için tıklayınız...