Mind Lab Olimpiyatları Heyecanı

25/04/2014

Mind Lab Olimpiyatları Heyecanı

Okulumuzda Mart ve Nisan ayları içerisinde 4, 5 ve 6. sınıflar arasında düzenlemiş olduğumuz Mind Lab Turnuvası sonuçlandı. Öğrencilerimiz, Mind Lab Olimpiyat Oyunları çerçevesinde oynadıkları oyunlarla hem kendilerini sınama fırsatı buldular hem de 11 Mayıs tarihinde İstanbul\'da yapılacak olan Mind Lab Olimpiyat Oyunları’na katılabilmek için kıyasa yarıştılar.

Turnuva sonucunda Abalone oyununda 6 A sınıfından Asya ÇETİN, Quoridor oyununda 6 A sınıfından Mehmetcan ÖZDEMİR, Octi oyununda 6 A sınıfından Eren Kaan BAYHAN, Checkers oyununda 5 A sınıfından Efe GÜLER, okulumuzu Mind Lab Olimpiyatlarında temsil etme hakkı kazandılar.

Olimpiyat yolunda öğrencilerimize destek veren Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Özlem GENÇ ve Serhan AKYILDIZ\'a teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Fotoğraflar için tıklayınız...