Mind Lab Olimpiyatlarında Türkiye 3.sü Olduk

15/05/2014

Mind Lab Olimpiyatlarında Türkiye 3.sü Olduk

11 Mayıs tarihinde İstanbul\'da gerçekleşen 8. Mind Lab Türkiye Olimpiyatlarında, 6 A sınıfından Mehmetcan ÖZDEMİR, Asya ÇETİN, Eren Kaan BAYHAN ve 5 A sınıfından Güray Efe GÜLER\'den oluşan Mind Lab Takımımız Türkiye genelinden katılan 21 takım arasından Türkiye 3.sü olmuştur. Takım halinde 5 tur sonucunda 20 oyunun 13\'nü kazanarak dereceye giren takımımız bizleri gururlandırmıştır.

Bütün bir yıl boyunca Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serhan AKYILDIZ\'ın rehberliğinde Mind Lab kulübü saatlerinde olimpiyata hazırlanan öğrencilerimiz, olimpiyat yaklaştıkça kulüp saati ile yetinmeyip teneffüslerde ve hatta okul çıkışlarında da ek çalışmalar yaparak bu başarıyı hak etmişlerdir.

Öğrencilerimizin bu çalışmalarına destek veren Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz F. Özlem GENÇ ve Serhan AKYILDIZ\'a teşekkür ediyor, öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.