MİNİK MİSAFİRLERİMİZ KAMPUS ANAOKULU

06/04/2011

Okulumuz 1 Nisan 2011 günü Ege Üniversitesi Kampus Anaokulu’ndan gelen minik misafirlerini ağırladı. Öncelikle Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Dilek PELTEKOĞLU ile laboratuar çalışması yapan öğrenciler ardından Çamlaraltılı 1. sınıflarımızın sıralarına oturup Almanca Öğretmenimiz Selma PINAR ile Ayıcık maskesi takıp Almanca şarkı öğrendiler. Sorumluluk almanın önemini öğrenmek amacıyla okulumuzun Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi Öğretmenlerimizden Tuğba GÜRELİ ile kısa bir ders yapan misafirlerimiz, daha sonra Mind Lab( Oyunlarla Düşünce Eğitimi) için Bale salonumuza gittiler. Her birinin ilgisini çeken hafızayı geliştirmeye yönelik oyunda öğrencilerin eğlencesi görülmeye değerdi. Aldıkları keyif yüzlerine yansıyan minik misafirlerimiz okulumuzun yemekhanesinde öğle yemeklerini yedikten sonra aramızdan ayrıldılar.