MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZ ‘’POLİS AMCALAR BİZİ KORUR ONLARA GÜVENELİM’’ DİYOR.

23/02/2012

Toplum destekli polislik ve büro amirliğinden gelen dört polisimiz Anasınıfı ve 1. sınıflarımızla buluştu. Sıcak yaklaşımları aydınlatıcı sunumlarıyla öğrencilerimizin küçücük dünyasında yeni ufuklar açtılar. Polis denildiğinde korku uyandıran görüşünü güvenilir ikinci bir anne, babaya dönüştüren polis memurları, başımız sıkıştığında, gerekli gördüğümüzde rahatlıkla evimize girer gibi gireceğimiz bir karakolumuz olduğunu ve bu ülkede yaşayan her insanı korumakla görevli olduklarını anlatılar. Bize bu güven ve güzelliği yaşatan İl Emniyet Müdürlüğü’müze, Toplum Destekli Büro Amirliği’mize ve Sevgili Ceylan ALŞANYAZILCI, Hatice KIBRISLI, Remzi DOLMACI, Orhan BİLGİLİ’YE çok teşekkür ediyoruz. Ülke güvenliğimizde bu yüce görevi onurluca üstlenen tüm Emniyet Mensuplarına görevlerinde başarılar dileriz.