MİNİKLERİMİZ OKULUNDA

12/09/2012

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji 2012-2013 eğitim öğretim yılını miniklerle açtı. Çamlaraltı Ailesi, okulun ilk günü heyecanını bu yıl da anasınıfı ve 1.sınıf öğrencileri ve velileri ile 59. kez yaşadı.

İlköğretim Kurumları Müdürü Güneş ÖZDİNÇ konuşmasında yeni eğitim sistemi ile ilgili bilgi vererek “Dünya çok hızla gelişiyor ve uzmanlar gelecekte bu hızın daha da artacağına inanıyorlar. İzmir Özel Çamlaraltı Koleji olarak çocuklarımızı yarına hazırlarken sürekli araştırıyor, onlar için her yaş grubunu içine alabilen eğitim fırsatları planlıyoruz. Bu doğrultuda yenilenmiş eğitsel metod ve araçlarla çocuklarımızın bilişsel, sosyal, duygusal gelişimlerini destekliyoruz.” dedi.

Miniklere okulun Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından sabah sporu yaptırıldı. Veliler de çocuklarının ilk etkinliklerini büyük bir mutlulukla izlediler. Ardından öğretmenleriyle birlikte sınıflarına giden minikler müzik ve resim öğretmenleriyle de tanışıp sınıf öğretmenleriyle kaynaştılar. Tüm minikler mutlulukla geldikleri okullarında arkadaşlarına hemen alıştılar.

Velilere okulun Rehberlik Servisi tarafından “Anne Baba Semineri” düzenlendi.

Dört gün süren oryantasyon sürecinden sonra minikler, 17 Eylül 2012’de abi ve ablalarıyla okulun yeni eğitim ve öğretim yılı açılışını yapacaklar.