MİNİKLERİMİZ YARATICI DRAMAYLA YAŞAYARAK ÖĞRENİYOR

29/12/2014

MİNİKLERİMİZ YARATICI DRAMAYLA YAŞAYARAK ÖĞRENİYOR

İlkokul öğrencilerimiz her hafta Yaratıcı Drama dersiyle kendilerini tanıma, problem çözme becerileri geliştirme, yaratıcılık ve estetik gelişimi sağlama, dil becerilerini, hayal gücü, dinleme becerisini, eleştirel düşünme yeteneğini, sosyal gelişim ve birlikte çalışma becerisini geliştirme, olayları değerlendirme yeteneği kazanma, bireylerde grup planlaması, grupla karar verme, yeni çözümler üretme yeteneği, empati becerisi geliştirme şansı buluyor.

Herhangi bir konuda doğaçlama, rol oynama gibi tekniklerden yararlanarak, bir grupla ve grup üyelerinin birikimlerinden, yaşantılarından yola çıkarak canlandırmalar yapma sanatı olan yaratıcı drama dersinde her hafta farklı bir çalışma yapan öğrencilerimiz bu hafta Öğretmenimiz Ebru AŞKAR\'la 2014\'ün son günlerinde yeni yıl konseptli bir çalışma gerçekleştirdiler.

Fotoğraflar için tıklayınız...