Miniklerimizin 1. Sınıf Ziyareti

26/02/2014

Miniklerimizin 1. Sınıf Ziyareti

26 Şubat Çarşamba günü Anasınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Aylin TOPÇUOĞLU ve Ebru AŞKAR eşliğinde ilkokula hazırlık çalışmaları kapsamında okulumuzdaki 1.sınıfları ziyaret etmenin ve arkadaşlarıyla aynı sıraları paylaşmanın keyfini yaşadılar.

Anasınıfı öğrencilerimiz, arkadaşlarıyla birlikte el açma çalışmalarının ardından ilkokula hazırlık olarak bilinen kalem tutmaya yönelik çizgi çalışması yaptılar.

Önümüzdeki eğitim öğretim yılında ilkokul sıralarında oturacakları için mutluluk duyan anasınıfı öğrencilerimiz, şimdiden sınıflarına ve sıralarına kavuşacak olmanın heyecanını yaşamaya başladılar.

1. sınıf arkadaşlarına ve öğretmenlerine teşekkür edip önümüzdeki günlerde değişik çalışmalarla yine bir araya gelme sözü verdiler.

Fotoğraflar için tıklayınız.....