MİNİKLERİMİZİN BELGE TÖRENİ

17/05/2013

Anasınıfı öğrencilerimizin belge töreni 10.05.2013 Cuma günü okulumuzun konferans salonunda yapıldı.

Çamlaraltı Koleji müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve yakınlarının katıldığı belge töreninde minik öğrencilerimiz yıl boyunca öğrendiklerini sergiledi.

Misafirlerimiz tören başlamadan önce öğrencilerimizin yıl içerisinde Sınıf Öğretmenleriyle birlikte yaptıkları sanat etkinlikleri sergisini, Görsel Sanatlar dersinde hazırladıkları çalışmalardan oluşan resim sergisi ile Yaratıcı Drama dersinde çekilen fotoğraf sergisini gezdiler.

Türkçe – İngilizce Koro, Halk Oyunları gösterisi ve çeşitli temalardan oluşan şiirlerini seslendiren yetenekli miniklerimiz sahip oldukları öz güveni bir kez daha ortaya koydular. Törenin sonunda öğrencilerimiz Anneler Günü için hazırladıkları görsel sunumlarla izleyenlere özelikle annelerine duygu dolu anlar yaşattılar.

Okul Öncesi Eğitimi tamamlayan miniklerimiz belgelerini Anasınıfı Öğretmenlerimiz Aylin TOPÇUOĞLU ve Ebru AŞKAR’dan aldılar. Tören hep birlikte söylenen 10. yıl marşı ile sona erdi.