Miniklerimizin Gururlu Günü

23/05/2014

Miniklerimizin Gururlu Günü

Ana sınıfı öğrencilerimizin belge töreni, 22 Mayıs Perşembe günü okulumuzun konferans salonunda yapıldı.

Okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve yakınlarının katıldığı belge töreninde minik öğrencilerimiz yıl boyunca öğrendiklerini sergilediler.

Konuklarımız, törenden önce, öğrencilerimizin yıl içerisinde sınıf öğretmenleriyle birlikte yaptıkları sanat etkinlikleri sergisini, Görsel Sanatlar dersinde hazırladıkları çalışmalardan oluşan resim sergisi ile Yaratıcı Drama dersinde çekilen fotoğraf sergisini gezdiler.

Türkçe - Almanca koro, İngilizce tiyatro, Modern dans, bale gösterisi ve çeşitli temalardan oluşan şiirleri seslendiren yetenekli miniklerimiz, kazandıkları öz güveni bir kez daha ortaya koydular. Törenin sonunda Hayat Sizinle Güzel slaytını izleyen konuklar duygu dolu anlar yaşadılar.

İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ, konuşmasında okul öncesi eğitimin önemini vurguladı ve bu eğitimi 60 yıllık köklü bir kurum olan Çamlaraltı Koleji’nde aldıkları için öğrencilerimizin ve velilerimizin çok şanslı olduklarını dile getirdi.

Okul Öncesi Eğitimini tamamlayan miniklerimiz, belgelerini Anasınıfı Öğretmenlerimiz Aylin TOPÇUOĞLU, Ebru AŞKAR ve Ceyda ÇUBUKÇUOĞLU’ndan aldılar. Tören hep birlikte söylenen 10. Yıl marşı ile sona erdi.