MODERN DÜNYADA LİDER ÖĞRETMEN VE VİZYON SAHİBİ ÇOCUK

06/03/2013

Anasınıfı Öğretmenlerimiz Ebru AŞKAR, Aylin TOPÇUOĞLU, Sınıf Öğretmenimiz Emel ÖZSAKALLI,  Rehber Öğretmenimiz Gözde ÖZCAN 2 Mart 2013 Cumartesi günü, “Modern Dünyada Lider Öğretmen ve Vizyon Sahibi Çocuk” konulu, 5. İTK Anaokulları Sempozyumuna katıldılar.

Sempozyumda “Fark Yaratmak İçin Eğitimde Dönüşüm, 21. YY. Paradigmaları ve Eğitimin Çağdaş İnsan Modeli Yetiştirmekteki Toplumsal Misyonu” isimli, panel bölümünde “Hayat Başarısına Giden Yolda Ailenin ve Öğretmenin Önemi”, “Modern Dünyada Öğretmen Duruşu: İnsan Mühendisliği”, “Enformasyon Teknolojisi Kullanımı ve Çocuklar”, “Var Olanda Değişim ve Dönüşüm :Yaratıcılık Süreci”  konularını dinlediler.

Öğleden sonra yapılan çalıştaylarda Anasınıfı Öğretmenlerimiz Ebru AŞKAR ve Aylin TOPÇUOĞLU, “Okul Öncesi Çocuklarda Bedensel Gelişim ve Cinsel Eğitim”; Sınıf Öğretmenimiz Emel ÖZSAKALLI, “Duyu Bütünleme”; Rehber Öğretmenimiz Gözde ÖZCAN, “Çocuğun Dünyasına Bakış: Oyun Terapisi” adlı çalıştaylara katıldılar.

Çalıştaylardan sonra öğretmenlerimiz “Modern Dünyanın Eğitim Pusulası, Hayat Başarısı ve Geleceğin Yeniden Tasarlanması” ve ” Fark Yaratan Bireyler İçin Kapasite Geliştirme Konferansını” dinlediler.