MÜKEMMELLİK YOLUNDA ZÜMRELERİN ARKA BAHÇESİ

20/03/2012

Ege Bölgesi Özel Okullar Derneği’nce organize edilen eğitim semineri 17 Mart 2012 günü okulumuzda gerçekleşti.

İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Zafer ERKOÇ’un katılımlarıyla gerçekleşen seminere 15 farklı okuldan 85 eğitimci katıldı.

Zümrelerin Arka Bahçesi başlıklı eğitimde, 21. Yüzyılın Altın Yetkinlikleri, Etkin Bölüm/Zümre Yönetiminde Yeni Trendler, Yüksek Performanslı Zümreler Oluşturmak ve Öğretmenlerin Sınıf İçi Performanslarının Değerlendirilmesinde GROW&HAREKET Modelleri üzerinde duruldu.

Bu çok yararlı paylaşımları için Sayın Zafer ERKOÇ’a, Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut PAKSOY’a, Ege Bölgesi Özel Okullar Derneği Yönetimine ve katılımcı tüm okullarımıza teşekkür ediyoruz.