NESİN MATEMATİK KÖYÜ’NDE SONSUZLUK TEMALI DERS

28/04/2011

Okulumuzun Matematik Bölümü 26 Nisan 2011 günü Şirince’ de bulunan Nesin Matematik Köyü’nü ziyaret etti. Okulumuzun Matematik Bölüm Başkanı Yavuz ANAÇ, Matematik Öğretmenlerimizden Hülya SELÇUK ve Saffet IŞIK’ ın önderliğinde yapılan gezinin amacı, Nesin Matematik Köyü’nü ve Ali NESİN’ i daha yakından tanımak ve öğrencilerde farkındalık yaratmak olarak belirlendi. Yapılan gezide Ali NESİN, Robert Langlands dersliğinde zevkli bir sohbet havası içinde öğrenci ve öğretmenlerimize ‘sonsuzluk’ temalı dersini anlattı. Öğrencilerimizin büyük bir merakla ve zevkle dinledikleri ders sonunda köy içinde satışa sunulan kitaplardan satın alan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Ali NESİN’ e kitaplarını imzalattılar.

Gezinin sonunda Şirince Köyü’nde kısa bir gezi yapan grubumuz gezdikleri ve gördüklerinden memnundular. Okulumuzun Matematik Bölüm Başkanı Yavuz ANAÇ, “Nesin Matematik Köyü’nde bulunup bu güzel havayı yaşamak ve öğrencilerimize yaşatmak bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır.” dedi.
\"\"\"\"