Notre Dame’ın Kamburu

15/05/2014

Notre Dame’ın Kamburu

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji İngilizce Tiyatro Kulübü, öğrencilerimizin öğrendikleri yabancı dili kullanmaları ve özgüvenlerinin artmasını sağlamak amacıyla her yıl bir oyun sergilemektedir. Bu yıl öğrencilerimiz, İngilizce öğretmenleri Banu MESTANOĞLU, Çağla ADAK, Serra SALKIN ve Aysel ALTINBAY KEÇECİ rehberliğinde \"The Hunchback of Notre-Dame \"( Notre Dame\'ın Kamburu ) hikayesini sahneye taşıdılar.

İngilizce Tiyatro Kulübü, yıl içerisinde yoğun bir şekilde, özveriyle çalıştı ve 08 Mayıs 2014 tarihinde verdikleri emeğe değen bir performans sergiledi. Göz kamaştıran performanslarıyla velilerinin ve öğretmenlerinin takdirini alan öğrencilerimiz, sahip oldukları İngilizce seviyelerini muhteşem bir atmosferde sahneleyerek, unutamayacakları bir heyecan yaşadılar.

İngilizce tiyatroda görev alan öğrencilerimiz: 10 A sınıfından Aidan MOORE, 8 A sınıfından Arda ÜNLÜBURSA, Alara GRYGAR, Yaren BOZAR, Öykü ŞENSU, Zeynep GÖNÜLTAŞ, 7 A ve B sınıflarından Atakan LAHOĞLU, Berke EDİPOĞLU, Zeynep SAYIM, Kaan AŞKAR, Elif Selvi , 6. Sınıflardan Bahar Yardım, Eylül ÖZORUÇ, Arda ATAOĞUZ, 5 A sınıfından Elanur KESKİN ve 4 A sınıfından İlke YIKILMAZ, İmge EDİPOĞLU idi.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, sabır ve özveriyle ortaya çıkardıkları bu güzel oyun için sonsuz teşekkür ederiz.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...