ÖĞRENCİLER TEMSİLCİLERİNİ SEÇTİ

04/11/2014

ÖĞRENCİLER TEMSİLCİLERİNİ SEÇTİ

Vatandaşlığın gereklerinden biri olan oy kullanma, seçme ve seçilme hakkı, öğrencilerimize henüz okul sıralarındayken aşılanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Çamlaraltı Koleji öğrencileri, kendilerini temsil edecek temsilciyi tüm okulda yapılan seçimle belirledi.

Rehber Öğretmenlerimiz Pınar ÜLGEN ve Didem ONUR\'un konuyla ilgili bilgilendirmeleri yapmasının ardından, 1. sınıftan başlayarak lise son sınıfa kadar tüm öğrencilerimiz sırayla oy verdiler ve 2014-2015 öğretim yılında kendilerini en iyi şekilde temsil edeceğini düşündükleri adayları belirlediler.

Yapılan seçim sonrası Meclis Başkanlığı\'na 12/A\'dan Menşure VERMEZ seçilirken, ortaöğretim öğrencileri adına başkanlığa 12/A\'dan Kaan İSTANBUL, başkan yardımcılığına 11/A\'dan Özgür Deniz YASEMİN, ilköğretim öğrencileri adına başkanlığa 7/A\'dan Arda ATAOĞUZ, başkan yardımcılığına da 8/B\'den Yağmur AYVA seçildi.

Fotoğraflar için tıklayınız....