ÖĞRENCİLERİMİZ ATA'YI ZİYARET ETTİ

29/11/2014

ÇAMLARALTI KOLEJİ ANITKABİR\'DE

Kasım ayı etkinlikleri kapsamında, \"10 Kasım Atatürk\'ü Anma Haftası\" sebebiyle Çamlaraltı Koleji 4., 5. ve 7. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerimiz Sema Emel ÇELİK, Özlem GENÇ, İlknur CANBAZ, Atamız\'ı ziyaret etti. 7/A\'dan Göktuğ Gökçek\'in babası, velimiz Mustafa GÖKÇEK\'in kullandığı uçakla Ankara\'ya inen öğrencilerimizin ilk olarak Anıtkabir\'e gitti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk\'ü, ilkelerinden ayrılmadan, yolunda ilerlediklerini Anıtkabir\'de huzurunda bir kez daha gösteren öğrencilerimizin, okulumuz adına Anıtkabir\'e çelenk bırakmalarının ardından İlköğretim Kurumları Müdür Yardımcımız Sema Emel ÇELİK, anı defterine yazdığı yazıyla okulumuzu en iyi şekilde temsil etti.

Anıtkabir ziyaretinin ardından I. ve II. Türkiye Büyük Millet Meclisi\'ni, Anadolu Medeniyetleri Müzesi\'ni, Etnografya Müzesi\'ni ve Deniz Dünyası\'nı gezen öğrencilerimiz, hem Atatürk\'ün huzuruna çıkmanın verdiği huzur hem de tarihimizi yakından hissedebilmenin verdiği mutlulukla güzel vakit geçirdiler.

Fotoğraflar için tıklayınız...