ÖĞRENCİLERİMİZ FOTOĞRAFLARI GÖNÜL GÖZÜYLE ÇEKTİ

04/06/2012

Çamlaraltı Koleji’nin hediye ettiği fotoğraf makineleriyle çektikleri fotoğrafları “Bazen Görmek Yetmez” adlı sergi ile taçlandıran görme engelli dostlarımızı okulumuzda ağırladık.

Çamlaraltılı öğrencilere gönül gözüyle fotoğraf çekmeyi anlatmak ve öğretmek için yapılan atölye etkinliğimizde öğrencilerimiz, gözleri bağlanarak fotoğraf çekti.

Görme engelli dostlarımız, Okul Aile Birliliği Başkanımız Serap ÖZÖKTEM, Konak Belediyesi Proje Koordinatörü Burcu TUNA, Fotoğraf Sanatçısı Aykut FIRAT, Görme Engelliler Dernek Başkanı Haldun KIRKIK ve Çamlaraltı Koleji’nin duyarlı öğrencileri ile yapılan atölye etkinliğinde görme engelli dostlarımız, öğrencilerimize fotoğraf çekmeye nasıl başladıklarını anlattılar.

Tüm misafirlerimizle toplandığımız okul bahçesinde hayallerimizi ve hayal kurmanın gerçeğe bir adım daha yaklaşmak olduğunu paylaştık.

Fotoğraf sanatçısı Aykut FIRAT öğrencilerimize görmedenfotoğraf çekmenin tekniklerini anlattı. Çekilen fotoğraflar, okulumuzun fotoğraf kulübünün ve resim bölümünün işbirliği ile sergilenecek.