ÖĞRENCİLERİMİZ MESLEK DENEYİM GÜNÜ İLE MESLEKLERİ YAKINDAN TANIDILAR

07/05/2013

Öğrencilerimizin alan ve meslek seçimlerine katkıda bulunmak amacıyla okulumuz Özel Çamlaraltı Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisince düzenlenen “Dünden Bugüne Mesleki Ayna Programı” kapsamında “Meslek Deneyim Günü’nü gerçekleştirdik.

Gerçekleştirdiğimiz etkinlikte 8. ve 11.sınıfta okuyan  öğrencilerimiz katılmış ve ilgilendikleri mesleği yapan, meslek elemanlarıyla bir gün geçirmişlerdir. Özel Çamlaraltı Koleji’nden mezun olan meslek elemanlarının da desteğiyle yapılan çalışmada, öğrencilerimiz meslek elemanlarını, çalıştıkları kurumlarda ziyaret etmiş ve gelecekte yapmak istedikleri meslekler hakkında ayrıntılı sorular sorma ve meslekleri uygulamalı olarak yerinde görme şansı edinmişlerdir.

Mezunlarımızdan; Onur ÇAĞIRICI, Şule ERYENER, Ünal YAVAŞ, Ergün İZGİ, Hilmi ERGİN, Ali KARAEGE’nin yanı sıra  Ufuk ÇAĞIRICI, Uğur PELTEKOĞLU, Celal GENÇOĞLU, Cenk DAĞLIOĞLU, Yusuf YILDIRAN,Zeynep ACAR,Ferhan BIÇAKÇILAR, İlker KODAMAN, Hüseyin GENÇ, Muharrem BİNAY, Şenel KARAMAN, Hatice BÜLBÜL, Neşe ARGUN, Sevil BİLGE, Yasin ÇAKMAK, Kübra ERTURGUT, Ebru AĞLAMAZ, Yiğit Süleyman AYIŞI, Ömer KARAYILAN, Deniz ÇAĞIRICI, Nükhet KARAGÜLMEZ, Selin EKŞİOĞLU, Arıkan ACAR, Önder BULUT, Eda GÜLOĞLU’NUN da katkılarıyla etkinliğimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.