ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜNLÜ RESSAMLA BULUŞMASI…

18/02/2013

Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Görsel Sanatlar Sınıfı öğrencilerimizden Meltem ÇIKIKÇI, Eda SAĞDUYU, Cansu YILDIZ; Londra’da yaşayan ünlü sanatçı Aldous Eveleigh’ın verdiği ve Arte İstanbul Sanat Merkezi’nin düzenlediği atölye çalışmasına katıldılar.

Sömestr tatillerini yeteneklerini geliştirmeye ayıran öğrencilerimiz Arte İstanbul Sanat Merkezi’nin düzenlediği atölyenin sonunda sertifikalarını aldılar.

Öğrencilerimiz yaşadıkları bu sıra dışı deneyimin sanatlarına, çizimlerine ve geleceklerine büyük katkı sağladığını söylediler.

Ünlü ressam EVELEIGH öğrencilerimizden gözleri kapalı olarak farklı hisleri, farklı çizim teknikleriyle çizmelerini istemiş. Islak çimlerde, çamurda, kumsalda yalın ayak yapılan yürüyüşün onlara hissettirdiklerini gözleri kapalı olarak çizen öğrencilerimiz farklı bir bakış açısı daha kazanarak okullarına döndüler.