ÖĞRENCİLERİMİZLE İSTANBUL'U GEZDİK

23/12/2011

Öğrencilerimize sosyal ve kültürel açıdan birçok deneyim kazandıran okul gezilerimiz kapsamında 14-16 Aralık tarihlerinde İstanbul’u ziyaret ettik.

Öğretmenlerimiz Volkan GÖNEN ve Deniz KUZAL’ın refakatinde  11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen İstanbul Gezisi’nde ilk gün Yeditepe Üniversitesi’ni ziyaret ettik. Öğretim Üyeleri ve Bölüm Başkanları’nın yaptıkları sunumlarla meslek grupları hakkında bilgi alan öğrencilerimiz aynı gün Boğaziçi Üniversitesi’nde de bir sunuma katılıp okulun kampüsünü gezdiler. Özellikle Boğaziçi Üniversitesi’nin yerleşkesini çok beğenen öğrencilerimiz, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde ise panoramik kampus turu yaptılar.

Ortaköy’de konaklayan öğrencilerimiz seyahatlerinin ikinci gününde ise Bilgi Üniversitesi’nin tanıtım sunumunu izleyerek hem üniversite hem de farklı meslek grupları hakkında bilgi aldılar.

Üniversite tanıtım programının tamamlanması ile Rahmi Koç Müzesi, Sultan Ahmet Sarayı, Topkapı Sarayı ve Dolmabahçe Sarayı’nı ziyaret etme fırsatı bulan öğrencilerimiz, vapurla boğaz turu da yaparak İstanbul’u hem eğitim hem de kültürel anlamda yakından tanıdılar.

\"\"\"\"\"\"