ÖĞRENCİMİZ TÜBİTAK YAZ KAMPINDA

20/07/2012

11/A sınıfı öğrencimiz Büşra ACABAY Türkiye genelindeki tüm okulların başarılı öğrencilerinin başvurduğu TÜBİTAK Yaz Kampına davet edilen 24 öğrenci arasında yer aldı.

Öğrencimiz, 25-29 Haziran tarihleri arasında Kocaeli-Gebze kamp alanında gerçekleştirilen
kamp süresince branşında uzman eğitmenlerden proje hazırlama  hakkında teorik ve pratik bilgiler edindi. Bilimsel projelerin film ve belgesellerini izleme fırsatı buldu. Bilim adamlarının sunum ve proje tanıtımı yaptıkları kampta serbest zamanlar bilimsel oyunlarla renklendirildi.

Öğrencimiz Büşra ACABAY kamp süresince genetik üzerine hazırladığı çalışmalarını deneyler yaparak proje haline getirdi. Son gün başarılı bir sunumla projeyi tamamlayan   öğrencimizi kutlar, emeği geçen öğretmenlerine teşekkür ederiz.