OKUL AİLE BİRLİĞİ, ÇAMLARALTI AİLESİ'Nİ KUŞADASI'NDA BİR ARAYA GETİRDİ

07/12/2014

OKUL AİLE BİRLİĞİ, ÇAMLARALTI AİLESİ\'Nİ KUŞADASI\'NDA BİR ARAYA GETİRDİ

Çamlaraltı Koleji Okul Aile Birliği yönetimi ve üyeleri, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kuşadası gezisini bu yıl da gerçekleştirdi.

Çamlaraltı Ailesi\'ne yeni katılan öğrenci ve velilerimizin yanı sıra mezunlarımız ve okul yönetimimizin de yer aldığı etkinliğe katılanlar, hafta sonunu Kuşadası Korumar Hotel\'de geçirdiler.

Güzel havadan istifade eden çocuklar, havuzun tadını çıkarırken, velilerimiz de çocuklarıyla doyasıya eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar. Okul takımında yer alan sporcu gençlerimizse, basketbol oynayarak vakit geçirdiler.

Akşam için planlanan gala yemeğinde hep bir arada olan Çamlaraltı Ailesi, keyifli bir yemeğin yanı sıra, Okul Aile Birliğimiz\'in hazırladığı çekilişle birbirinden güzel sürprizlerle karşılaştılar. Aileleri canlı müzik eşliğinde hoş vakit geçirirken çocuklar da animatörler eşliğinde dans edip, yüz boyatıp, şekilli balonlarıyla oynadılar. Gece, Çamlaraltı Koleji pastasının kesilmesiyle sona erdi.

Ertesi gün bir arada yapılan kahvaltının ardından Çamlaraltı Ailesi, Okul Aile Birliği\'nin üstlendiği Kuşadası etkinliğinde hem keyifli vakit geçirmenin hem de bir arada olmanın huzuruyla otelden ayrıldı.

Fotoğraflar için tıklayınız...