OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN DAYANIŞMASI

03/01/2013

Okul Aile Birliğimiz “Tüm çocuklar bizim çocuklarımız” diyerek şefkatli kollarını çocuklara ulaştırmaya çalışıyor.

Okulumuz Aile Birliği, Karşıyaka Zihinsel Engelliler Eğitim Uygulama Okulu’na, yemekhanelerinde kullanılmak üzere ihtiyaçları olan kaşık ve çatalları YONTAŞ sponsorluğunda temin ederek, götürdüler.

Karşıyaka Zihinsel Engelliler Eğitim ve Uygulama Okulu 400 adet zihinsel engelli öğrenciye akademik iş eğitimi ve uygulamaya yönelik eğitim-öğretim vermektedir. Okula devam eden öğrenciler sadece el becerisi gerektiren marangozluk, matbaacılık, mum üretimi, galoş üretimi, çeşitli posterlik ürünler, kalem üzeri çalışmalar yapmaktadırlar.

Ana temaları \"Paylaşarak engelleri hep birlikte kaldıralım\" olan okula olan desteklerimiz yıl boyunca sürmeye devam edecektir.