OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİĞİNDE UNUTULMAZ ANLAR

16/05/2011

Okulumuz 11 Mayıs 2011 günü Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve koordinatör okul Zübeyde Hanım Anaokulu önderliğinde dokuz anaokulunun katılımıyla Okul Öncesi Eğitim Şenliği ‘ne ev sahipliği yaptı. Yapılan etkinliğin amacı, okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekmek olarak belirlendi. Etkinliğe, Şehit Fazıl Bey İlköğretim Okulu, Halit Bey İlköğretim Okulu, Namık Kemal İlköğretim Okulu, 80.Yıl Eşrefpaşa İlköğretim Okulu, Hacışakir Eczacıbaşı İlköğretim Okulu, Şehit Fazıl Bey İlköğretim Okulu, Gürçeşme Leman ALPTEKİN İlköğretim Okulu, Zübeyde Hanım Anaokulu ve okulumuzun anasınıflarının gösterileri damgasını vurdu. Heyecanla gösterilerini sergileyen miniklerin birbirinden güzel hareketleri karşısında büyülenen velilerin ve idarecilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. İlköğretim Okulu Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ, “Okul öncesi eğitimi verimli alabilen minikler, ilerideki yaşamlarında özgüveni gelişmiş, yaratıcı düşünebilme yetisine sahip, kendi kendine yetebilen bireyler olarak toplumdaki yerlerini başarı ile alabilirler.” dedi.

\"\"\"\"\"\"\"\"