OKUL ÖNCESİ SANAT ŞENLİĞİ

18/04/2013

13 Nisan 2013 Cumartesi günü İzmir Özel Çamlaraltı Koleji olarak Papirüs Kırtasiye işbirliği ile I.Okul Öncesi Sanat Şenliği’ni gerçekleştirdik. Okul Öncesi Eğitim kurumlarına devam eden öğrenci ve velilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinliğimiz velilerin ilkokul endişelerini ve soru işaretlerini giderirken çocukların da farklı çocuklarla iletişime geçmelerini ve el becerilerini geliştirmelerini sağladı.

Çocuklarımız şönil ve ponpon etkinliği ile eğlenceli dakikalar yaşarken okulumuz psikolojik danışmanları Tuğba Güreli ve Gözde Özcan da “Okula Hazırlık Sürecinde Anne-Babaların Rolü” adlı seminerle anne-babalara okul sürecinde yapılması gereken noktaları işaret ettiler.

Okulumuz Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerimizin açılışta sundukları müzik dinletisi katılımcıların hoşça vakit geçirmesini sağladı.

İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ \"Etkinliğimize katılamayan öğrenci ve velilerimize internetten canlı olarak ulaşmayı da başardığımız şenliğimizi her yıl geleneksel hale getirerek sosyal sorumluluğumuzu yerine getireceğiz.\"dedi.