Okulumuz Jimnastik Yarışlarında

15/04/2014

Okulumuz Jimnastik Yarışlarında

12-13 Nisan tarihlerinde Bornova Jimnastik Salonu’nda gerçekleştirilen İzmir İli Okullar Arası Jimnastik Müsabakalarına Minik 2 kategorisinde 2 A sınıfı öğrencimiz Ela KURAN ve 2 B sınıfı öğrencimiz Zeynep Efsa DİRİK katılmış, yaklaşık 100 sporcu ile yarışarak okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir.

Minik 1 kategorisinde 3 A sınıfından Umay Duru ÇETİN, 4 A sınıfından Eda SİVRİKAYA, Ceren BİLGENOĞLU ve Simay ATAY’dan oluşan takımımız da, zorlu geçen müsabakalarda okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir.

Gençler kategorisinde yarışan sporcularımız 9 A sınıfından Sevilay ÇELİK ve 12 A sınıfından Zeynep MAMİKOĞLU da miniklerimiz gibi okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir. Sporcularımızı kutlar, ailelerineverdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.

Fotoğraflar için tıklayınız...