Okulumuz Yılın İlk Sergisini Açtı

19/09/2013

Okulumuz Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi 10\'uncu Sınıf Görsel Sanatlar öğrencilerininyaptıkları imgesel atölye çalışma Alsancak Kedi Sanat Atölyesi\'nde gerçekleşti.

9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Araştırma Görevlisi Arzu OTO\'nun yönetiminde gerçekleşen ve yağlı boya, kara kalem, kuru ve sulu boya çalışmalarından oluşan yaklaşık 30 eserin bulunduğu serginin açılışını Ortaöğretim Kurumları Müdürümüz Gülçağ Gençer yaptı.

Gençer konuşmasında öğrencilerine ilerideki sanat yaşantıları için nitelikli, modern ve geniş kapsamlı bir sanat eğitimi verdiklerini ve İzmir\'de özel sanat eğitimi veren tek lise olduklarını dile getirdi.

Dört yıllık eğitim boyunca öğrencilere, arzulanan sanat dallarında çeşitli metodlarla, tekniklerle ve iletişim araçlarıyla deneyler ve iletişime geçebilme imkanı sunduklarını söyleyen Anadolu Güzel Sanatlar Müdür Yardımcımız Pınar Solak, \'\'Açık bir sanat kavramıyla sunduğumuz eğitimde devamlı ilerlemeyi hedefleyen eğitimcilerimiz, oluşan bu çalışma ortamında sanat dalları arasında oluşan bilgi alışverişine ve birlikte çalışma ruhuna önem veren bir kurumuz\'\' diye konuştu.

Fotoğraf Galerisi için tıklayınız.