OKULUMUZDA İLKOKUL PROVASI

03/05/2013

İzmir\'de etkin çalışmalarıyla okul öncesi eğitime katkı sunan Belihan FİDAN \'ın Villa Çocukevi okulumuza konuk oldu.

Mind Lab atölyemizde müzik ve İngilizce dersleriyle başlayan tanıtım turumuz, Beden Eğitimi öğretmenimiz Özlem GENÇ\'in bahçede hazırladığı parkurla devam etti. Resim Atölyesi\'ndeki şönil ponpon etkinliği ile misafir miniklerimiz hem eğlenceli zaman geçirdiler hem de Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sema KONYA tarafından bir sonraki sene okula başlayacak öğrencilerin gelişimleri takip edildi. Son olarak yemekhanede ikindi kahvaltısı yapan çocuklar bu sayede ilkokul deneyimini birkaç ay önceden yaşamış ve okula ısınmış oldular. Günümüze disiplinli tatlılıkları ile renk katan sevgili Villa Çocukevi\'ne teşekkür ederiz.